Lockerkast SHC leverbaar in diverse kleuren afmetingen |profeqprofessional.nl

190x41x45cm SHC 5 LOCKERKAST

190x41x45cm SHC 5 LOCKERKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Ruimtebesparende, individuele opslag
  • 1 kolom met 5 lockers (5-deurs)
  • Van krachtige, stalen kwaliteit
  • Slot naar keuze selecteren (incl. 2x sleutels)
  • Deuren voorzien van brievensleuven en etiket-houders
  • Maat buitenkant kast (h,b,d): 190 x 41 x 45 cm
  • Maat binnenkant locker (h,b,d): 35,5 x 41 x 42 cm
  • Maat deuropening: 32 cm hoog x 31,5 cm breed
  • Opties: zie garderobe accessoires 
Nog %1 beschikbaar
SKU
SHC.5
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

SHC 5 LOCKERKAST

Deze SHC 5 LOCKERKAST bestaat uit 1 kolom met 5 lockers (5-deurs), die u individueel kunt afsluiten. De deuren hebben een etiket-houder en een brievensleuf: praktisch! Deze lockerkast is kunt u ook in duo-color besellen: grijs/blauw of grijs/rood voor een sportieve uitstraling. Door de stalen constructie zal deze lockerkast nog jaren meegaan. Deze SHC-serie bestaat uit diverse modellen, zoals bijvoorbeeld ook uit de SHC 15 LOCKERKAST voor meer opslag.

SHC 5 LOCKERKAST online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU SHC.5
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF