Lockerkast SHC-muntslot |profeqprofessional.nl

190x41,5/80x45cm SHC 5 MUNT LOCKERKAST

190x41,5/80x45cm SHC 5 MUNT LOCKERKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • 1x kolom met 5x lockers onder elkaar
  • Van slijtvast staal; met robuuste sokkel
  • Alle lockers zijn individueel afsluitbaar (incl. 2 sleutels)
  • Voorzien van muntslot, voor meer veiligheid
  • Deuren met etiket-houders en brievensleuven
  • Maat buitenmaat lockerkast (h,b,d): 190x41x45 cm
  • Maat binnenmaat per locker (h,b,d): 35,5x41x42 cm
  • Maat deuropening per locker: 32 cm hoog/31,5 cm breed
  • Opties: zie garderobe accessoires
Nog %1 beschikbaar
SKU
SHC.MUNT
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

SHC 5 MUNT LOCKERKAST

Deze SHC 5 MUNT LOCKERKAST bestaat uit 1 kolom met 5 lockers, die allemaal individueel afsluitbaar zijn, met muntslot. De deuren hebben bovendien allemaal een brievensleuf en een etiket-houder. Deze lockerkast wordt in duo-color geleverd: grijs/zwart, voor een mooie, moderne uitstraling, die in elk modern interieur past. Deze stalen lockerkast is afwasbaar, zeer robuust en zal daarom nog jaren meegaan.

SHC 5 MUNT LOCKERKAST via onze webshop

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU SHC.MUNT
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF