Lockerkast WRC 6 deuren|profeqprofessional.nl

195x89x50cm WRC 6 LOCKERKAST (3x2)

195x89x50cm WRC 6 LOCKERKAST (3x2)

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • 3x kolommen met elk 2x lockers onder elkaar (3x2; 6-deurs)
  • Van robuust staal; staat op een sokkel
  • Slot naar keuze selecteren (incl. 2x sleutels)
  • Voorzien van kledingstang met kledinghaken
  • Deuren voorzien van ontluchtingssleuven, brievensleuf
  • Met praktische etiket-houder
  • Afmetingen kast (h,b,d) 195 x 89 x 50 cm
  • Voor opties zie garderobe accessoires 
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRC.3.6
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

WRC 6 LOCKERKAST (3x2)

Deze WRC 6 LOCKERKAST (3x2) bestaat uit 3 kolommen met elk 2 lockerkasten (6-deurs). De kasten zijn voorzien van ontluchtingsperformatie, een brievensleuf en een etiket-houder. Elke locker heeft een handige kledingstang met kledinghaken. Deze zeer solide, stalen lockerkast heeft een lange levensduur, omdat hij van hoogwaardige kwaliteit is en stabiel gebouwd is. Deze lockerkast kan veel opbergen: heel praktisch!

WRC 6 LOCKERKAST (3x2) online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU WRC.3.6
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF