Galvastelling compleet|rockmartkantoormeubelen.nl

GALVA 200 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING

GALVA 200 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Basisrek van gegalvaniseerd staal
  • In diverse diepte-maten beschikbaar
  • Inclusief 5 legborden
  • Montage is zeer eenvoudig door klik-systeem
  • Uitbreiding: met GALVA 200 cm aanbouw magazijnstelling
Nog %1 beschikbaar
SKU
GAL.BAS.SET.200
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

GALVA 200 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING

Dit GALVA 200 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING is van gegalvaniseerd staal voor extra stevigheid. Met de passende GALVA 200 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING kunt u deze magazijnstellilng uitbreiden, voor meer opslag. Deze sterke, solide, slijtvaste basis- en aanbouwrekken gaan nog jaren mee. 

GALVA 200 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen handige magazijnstellingen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU GAL.BAS.SET.200
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF