Vergaderstoel magentix mesh in diverse kleuren combinaties|profeqprofessional.nl

MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL

MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Comfortabel, modern, tijdloos
  • Gestoffeerde zitting
  • Netbespannen, zwarte rugleuning
  • Standaard: zwarte rugleuning
  • Zwarte rugleuning met zitting in diverse kleuren
  • Armleggers met opdek
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Sledeframe van chroom, met vloerbescherming

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
MAG.MES
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL

Onze MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL is in diverse kleuren beschikbaar: passend bij elke moderne kantoor- of vergaderruimte. De gestoffeerde zitting en de luchtige, netbespannen rugleuning zijn zeer comfortabel en tijdloos. Standaard wordt deze MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL met een zwarte rugleuning geleverd. De kleur van de zitting kunt u zelf kiezen. Wat dacht u van een opvallende 'lime colour' of een dynamische 'red colour'? De armleggers met opdek zijn afwasbaar en geven uw armen tijdens een vergadering veel steun. Na de vergadering kunt u deze vergaderstoelen eenvoudig stapelen en in de opslag zetten voor meer ruimte op de werkvloer. Het sledeframe met vloerbescherming is van chroom en zal optimaal meeveren, voor meer zitcomfort. 

Al met al een fijne vergaderstoel met veel zitcomfort, die stapelbaar is en in diverse kleuren kan worden besteld, zie stoelen voor meer opties.

MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL eenvoudig online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen vergaderstoelen, industriestoelen of directiestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de elektrisch verstelbare ERGONICE® DUO RISE SET. Onder ERGONICE® kunt u ook nog andere ergonomische werkplekken bekijken.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappen tas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle kleuren, maten en materialen!

 

Meer informatie
SKU MAG.MES
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF