Magentix Vergaderstoel blauw

MAGENTIX VERGADERSTOEL

MAGENTIX VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Modern, speels, robuust
  • Zitting en rugleuning van stof (in diverse kleuren)
  • In diverse kleuren verkrijgbaar (op aanvraag)
  • Een combinatie van kleur is eveneens mogelijk
  • Rugleuning uitgevoerd met kunststof rugplaat
  • Armleggers met opdek
  • Stapelbaar, praktisch, ruimtebesparend
  • Sledeframe van chroom, met vloerbescherming
Nog %1 beschikbaar
SKU
MAG.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MAGENTIX VERGADERSTOEL

Deze MAGENTIX VERGADERSTOEL kan in veel verschillende kleuren besteld worden voor meer dynamiek tijdens uw vergaderingen. De zitting en rugleuning zijn gestoffeerd, waarbij er ook voor gekozen kan worden dat dit model een kleurencombinatie heeft, waarbij de rugleuning en de zitting een andere kleur krijgt. De rugleuning is voorzien van een rugplaat van kunststof voor meer zitcomfort. De armleggers met opdek zorgen eveneens voor meer zitcomfort, net zoals de sledeframe van chroom, die mooi meeveert. Na de vergadering kunt u deze MAGENTIX VERGADERSTOEL ook mooi in de opslag brengen, omdat deze stoel stapelbaar is: praktisch en zeer ruimtebesparend! Onder stoelen kunt u ook nog hele andere mogelijkheden ontdekken.

MAGENTIX VERGADERSTOEL online kopen

Sinds 1995 is Profeq Professional al gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen vergaderstoelen, directiestoelen of barkrukken in ons assortiment, maar ook ergonomische bureaustoelen, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de S MESH PLUS BUREAUSTOEL of de ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL met veel instelmogelijkheden en een betere zithouding.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren en veilig online betalen. U kiest dan een betaalmethode die u het meeste schikt. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle kleuren, maten, materialen en designs!


 

Meer informatie
SKU MAG.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF