vergaderstoel Magentix XL oranje zwart|profeqprofessional.nl

MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL

MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Gestoffeerderde zitting en rugleuning
  • Hoge rugleuning voor extra comfort 
  • Ook als kleurencombinatie verkrijgbaar
  • Sterke armleggers met opdek
  • Rond sledeframe met moderne look
  • Sledeframe van chroom
  • Tijdloos, robuust, speelse kleuren
  • Met vloerbescherming 
SKU
MAG.XL.CH.ZW.OR

MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL

De MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL past in elke moderne bureau- of vergaderruimte. De gestoffeerde zitting en rugleuning zijn in diverse kleuren verkrijgbaar: maar u kunt ook kleurencombinaties kiezen, zoals bijvoorbeeld blauw met zwart of oranje met zwart! De keuze is aan u! De extra hoge rugleuning zorgt voor extra comfort, net zoals de armleggers met opdek. Na de vergadering kunt u deze MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL eenvoudig stapelen en naar de opbergruimte brengen. Dat is niet alleen praktisch, maar ook ruimtebesparend. Het sledeframe van chroom is afwasbaar en veert mooi mee voor meer zitcomfort. Onder stoelen kunt u ook nog andere opties ontdekken. 

MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL snel online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben daarom niet alleen vergaderstoelen of directiestoelen in ons assortiment, maar ook bureau sets van ERGONICE®, denkt u hier bijvoorbeeld aan de ERGONICE® PREMIUM SET met veel instelmogelijkheden.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappen tas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle kleuren, materialen en maten! 

Meer informatie
SKU MAG.XL.CH.ZW.OR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF