MARSEILLE D DIRECTIESTOEL

MARSEILLE D DIRECTIESTOEL

MARSEILLE D DIRECTIESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Strakke uitstraling, luxurious, tijdloos
  • Lage rugleuning
  • Kan traploos aangepast worden aan het lichaamsgewicht
  • Met armleggers en voetkruis van chroom
  • Zwart semi-leder
  • Multi-functionele wielen 60 mm (voor harde/zachte vloeren)
  • Kleur wit is op bestelling leverbaar, neem contact met ons op
SKU
MAR.D.CH.ZW

MARSEILLE D DIRECTIESTOEL

De MARSEILLE D DIRECTIESTOEL heeft een mooie, strakke en elegante uitstraling. Een directiestoel met lage rug, die armleggers van chroom heeft en daardoor een chique uitstraling krijgt. Het voetkruis is eveneens van chroom, waardoor er een mooie, elegante look ontstaat. Deze directiestoel is in wit of in zwart semi-leder beschikbaar, zodat u kunt kiezen welk model het beste bij uw kantooromgeving past. De multifunctionele wielen zijn voor harde of zachte vloeren geschikt. In wit op bestelling leverbaar, neem contact met ons voor hulp en wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Onze klantenservice staat voor u klaar om u snel verder te helpen. Onder stoelen kunt u nog meer opties bekijken. 

MARSEILLE D DIRECTIESTOEL online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Zodra u uw bestelling heeft afgerond en veilig online betaald heeft, zullen wij voor u aan het werk gaan. Binnen enkele dagen worden de door u bestelde producten naar uw adres gestuurd, omdat wij vrijwel altijd direct vanuit ons magazijn kunnen leveren. Ons assortiment is groot en divers, zodat u bij ons snel optimale oplossingen voor uw kantoor zult vinden. Naast stoelen hebben wij daarom ook elektrische bureau sets in ons assortiment, zoals onder andere ook de ERGONICE® DUO RISE SET. Het topmerk ERGONICE® heeft ook nog andere modellen, die wij via onze webshop aanbieden. 

Maar ook voor kantinetafels, praktische opbergsystemen en stabiele gereedschapswagens kunt u bij Profeq Professional terecht. Het bestelproces via onze webshop is snel en zeer gebruiksvriendelijk: producten selecteren en achteraf veilig online betalen. Mocht u vragen hebben, dan kunt onder FAQ alvast antwoorden op veel gestelde vragen vinden. Heeft u nog een andere vraag? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice.   

Meer informatie
SKU MAR.D.CH.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF