N-Onderstel zware kwaliteit bureau onderstellen|profeqprofessional.nl

N ONDERSTEL

N ONDERSTEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Schroef-onderstel van zware kwaliteit
  • Eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. schroeven
  • Verstelbare hoogte: 62-84 cm; incl. kabelverwerking
  • Handleiding beschikbaar (zie link onderaan de pagina)
Nog %1 beschikbaar
SKU
N.ON
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

N ONDERSTEL

Het N ONDERSTEL is een robuust schroef-onderstel, dat in verschillende maten beschikbaar is. In ons keuzemenu kunt heel eenvoudig precies de afmeting kiezen, die het beste bij uw kantoorruimte past. Dit N ONDERSTEL wordt inclusief kabelverwerking geleverd. Het onderstel zelf kan in diverse kleuren gekozen worden en met betrekking tot montage heeft u ook nog keuzemogelijkheid tussen ongemonteerd of gemonteerd. Mocht u interesse hebben in een aanbouw, dan kunt u ook meteen extra steunpoten bestellen. Al met al een onderstel dat slijtvast, solide en bijzonder sterk is. Het is eenvoudig schoon te maken en zal nog jaren meegaan. Mocht u interesse hebben in onder andere elektrische onderstellen, dan kunt u ook bij ons terecht. 

N ONDERSTEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de garderobekasten.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, materialen, kleuren en designs!

    

Meer informatie
SKU N.ON
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF