Novara bureaustoel stof in diverse kleuren|profeqprofessional.nl

NOVARA BUREAUSTOEL

NOVARA BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Professionele bureaustoel; met schuifzitting
  • Bekleding is beschikbaar in stof of semi-leder
  • In hoogte verstelbare rugleuning
  • In hoogte en breedte verstelbare armleggers
  • 3-weg verstelbaar free-float mechanisme
  • Met voetkruis in zwart
  • Multi-functionele wielen 60mm (voor harde/zachte vloeren)
  • Leverbaar in diverse kleuren
Nog %1 beschikbaar
SKU
NOV
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

NOVARA BUREAUSTOEL

De NOVARA BUREAUSTOEL is een professionele bureaustoel met praktische schuifzitting, waardoor de zitdiepte kan worden aangepast. Bovendien hebben deze bureaustoelen een in hoogte verstelbare rugleuning en armleggers, die in de breedte en hoogte verstelbaar zijn, zodat deze modellen goed aangepast kunnen worden aan uw lichaam. De bekleding is van stof of van semi-leder en het voetkruis is zwart, zodat een uniforme look ontstaat. Het 3-weg verstelbaar free-float mechanisme zorgt er eveneens voor dat de zitting onafhankelijk kan kantelen van de rugleuning. Daardoor is het mogelijk om actief met een voorwaarts gekantelde zitting te werken.

NOVARA en ergonomie

Hoe meer instelmogelijkheden uw bureaustoel heeft, des te beter kunt u KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) verhelpen. Nog steeds nemen mensen veel te vaak een onnatuurlijke houding aan tijdens het werk achter het bureau. Daarom is het erg belangrijk dat uw stoel een verstelbare zitdiepte en zithoogte heeft, waarbij de rugleuning en de armleuningen eveneens verstelbaar moeten zijn. Alle onze bureaustoelen voldoen aan de (N)EN norm (Nederland-Europese Norm) en aan de NPR 1813 norm, die speciaal op Nederland gericht is. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook producten van ERGONICE® in ons assortiment, voor meer instelmogelijkheden tijdens uw werk op kantoor.

NOVARA online kopen

Sinds 1995 is Profeq Professional als onafhankelijke groothandel met eigen producten actief op de markt: gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties: verstelbare stoelen, elektrische bureaus, diverse garderobekasten of archiefstellingen! Ons assortiment is groot, veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig. Door de jaren heen zijn we reeds uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-) Nederland, België en Duitsland.

Naast stoelen, hebben wij ook bureaus, roldeurkasten of magazijn-opties in ons assortiment. Heeft u nog vragen? Onder FAQ kunt u antwoorden op veel gestelde vragen vinden. Heeft u een andere vraag? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice.  

Meer informatie
SKU NOV
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF