PESCARA bureaustoel in het zwart met een zwart kunststoffen voetkruis.

PESCARA BUREAUSTOEL

PESCARA BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Professioneel, robuust, tijdloos
  • Met praktische schuifzitting
  • In hoogte verstelbare armleggers en rugleuning
  • 4-D verstelbare armleggers
  • Net free-float mechanisme
  • Met voetkruis in de kleur zwart  
  • Multi-functionele wielen 60 mm (voor harde/zachte vloeren)
  • Kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden
SKU
PES.ZW.ZW

PESCARA BUREAUSTOEL

Deze tijdloze, zeer praktische PESCARA BUREAUSTOEL heeft veel instelmogelijkheden en kan daardoor perfect aangepast worden aan uw lichaam. Bij een moderne werkplek hoort nu eenmaal een bureaustoel, die perfect ingesteld kan worden. De PESCARA heeft een schuifzitting zodat de zitdiepte goed ingesteld kan worden. De rugleuning en de twee armleggers zijn in hoogte verstelbaar, waarbij de armleggers zelfs 4D-instelmogelijkheden hebben, omdat ze naar voren of achteren verschoven kunnen en ook met betrekking tot hoogte en breedte aangepast kunnen worden. Dat is handig! Door het free-float mechanisme kan de zitting onafhankelijk kantelen van de rugleuning. Daardoor kunt u actiever werken door de voorwaarts gekantelde zitting.

Het zwarte voetkruis maakt de look van deze zwarte bureaustoel compleet. Indien u kiest voor multi-functionele wielen, dan zijn deze geschikt voor zachte of harde vloeren. De PESCARA kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden, zoals u online onder de montage optie van deze bureaustoelen kunt zien.

PESCARA en ergonomisch werken

Alle onze stoelen voldoen aan de (N)EN 1335 norm en aan de specifiek voor Nederland NPR 1813 norm, zodat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel kan gebruiken. Om KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) te voorkomen is het belangrijk om kantoormeubelen met veel instelmogelijkheden te kopen, denkt u hier bijvoorbeeld aan het instellen van de zithoogte en zitdiepte, maar ook aan rugleuningen en armleuningen die verstelbaar moeten zijn. Onze stoelen voldoen allemaal aan de (N)EN 1335 norm en aan de specifiek voor Nederland geldende NPR 1813 norm, zodat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel kan gebruiken.

Ook onze ergonomische bureaus, onder andere van het topmerk ERGONICE®, horen natuurlijk ook bij een ergonomische werkplek, zoals onze ERGONICE® PREMIUM SET.

PESCARA snel online selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 bekend als onafhankelijke groothandel met eigen producten. Onze specialisatie? Hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties: stoelen, bureau sets, opberg- of garderobemogelijkheden! Neemt u eens een kijkje Kijkt u eens naar onze grote, veelzijdige webshop. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-) Nederland, België en Duitsland.

Naast stoelen en bureaus hebben wij ook tafels en diverse opties voor uw garderobe of magazijn in ons assortiment. Onder FAQ kunt u antwoorden op veel gestelde vragen vinden. Heeft u nog een andere vraag: Onze klantenservice staat voor u klaar!    

Meer informatie
SKU PES.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF