PESCARA Chroom bureaustoel in het zwart met een chroom voetkruis.

PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL

PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Professioneel, robuust, tijdloos
  • Met praktische schuifzitting
  • In hoogte verstelbare armleggers en rugleuning
  • 4-D verstelbare armleggers (met accenten in chroom)
  • 3-weg verstelbaar, met free-float mechanisme
  • Voetkruis van chroom voor een moderne look  
  • Multi-functionele wielen 60 mm (voor harde/zachte vloeren)
SKU
PES.CH.ZW

PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL

Onze PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL wordt in Italië geproduceerd. Italië staat voor goede smaak, daarom zal ook deze PESCARA CHROOM een mooie toevoeging zijn aan uw kantoor. Omdat deze bureaustoel veel instelmogelijkheden heeft, kan hij daarom ook ideaal aangepast worden aan uw lichaam. De PESCARA CHROOM is door zijn gestoffeerde zitting buitengewoon comfortabel en in verschillende hoogtes verstelbaar, waarbij de armleggers met accenten van chroom zelfs 4D-instelmogelijkheden hebben. Deze robuuste, tijdloze bureaustoel heeft eveneens een free-float mechanisme en multi-functionele wielen voor harde of zachte stoelen. Deze uitvoering in chroom heeft niet alleen armleggers met accenten van chroom, maar ook een voetkruis van chroom om de look te complementeren.  

Alle onderdelen van deze bureaustoel zijn vervangbaar en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. De hoge design-rugleuning van stof is in hoogte verstelbaar. De roterende 4D-armleggers met brede opdek zijn zelfs in hoogte, breedte en lengte verstelbaar, waardoor uw armen tijdens het werk een optimale houding kunnen aannemen, vooral als u veel zittend werk moet verrichten achter uw bureau. Al met al een uitstekende stoel voor uw werk op kantoor, die natuurlijk ook gebruikt kan worden in uw eigen home office: comfortabel, verstelbaar, robuust, gebruiksvriendelijk en daardoor zeer ergonomisch. Ergonomische bureaustoelen zijn verbeteren uw zithouding. Wilt u er zeker van zijn dat u een bureaustoel heeft, die goed is voor uw lichaam? Kiest u dan voor een ergonomische bureaustoel.

Profeq is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris van uitstekende kwaliteit, waaronder bureaus, stoelen, tafels en diverse opbergsystemen. Neemt u eens een kijkje in onze webshop, die een ruim en verrassend assortiment aanbiedt. Bij Profeq vindt u daarom snel wat u zoekt.     

PESCARA CHROOM voor een optimale zithouding

In Nederland wordt vooral zittend gewerkt. Een slechte werkhouding tijdens beeldschermwerk kan daarom al snel leiden tot lichamelijke klachten, zoals lage rugklachten, hoofdpijnklachten, schouder- en nekklachten. Dit soort pijnklachten staan ook bekend als RSI-klachten (Repetitive Strain Injury), omdat mensen tijdens het werk herhaaldelijk de verkeerde houding aannemen. RSI-klachten zijn ook wel bekend als KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). Vooral achter het scherm nemen mensen meestal een verkeerde houding aan, waardoor deze klachten kunnen ontstaan. Daarom hebben wij niet alleen ergonomische stoelen in ons assortiment, maar ook elektrische, eenvoudig bedienbare bureaus zoals de ERGONICE® RISE SET of de ERGONICE® DUO PRO SET om dit soort klachten te verminderen of te verhelpen. Onder ERGONICE® kunt u nog meer modellen ontdekken.

Kent u de campagne van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) al? De campagne ‘Elk half uur even bewegen. Zet ook de stap!’ werd begin 2022 gelanceerd en benadrukt de fysieke belasting tijdens het werk op kantoor, die kan leiden tot klachten aan de arm, nek en/of schouder. De campagne heeft als doel dat het risicobewustzijn vergroot kan worden en praktische handelingsperspectieven aan werkend Nederland aangeboden worden. Daarnaast heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ook de 'Ommetje-app' in het leven geroepen als handig hulpmiddel. Misschien ook iets voor u?

Het kunnen instellen van de juiste zithoogte, het kunnen aanpassen van de rugleuning en het kunnen verschuiven van de armleuningen zijn allemaal mogelijkheden om uw stoel zo optimaal mogelijk aan te passen aan uw lichaam, waardoor KANS-klachten tijdens uw werk achter het bureau veel minder vaak zullen optreden. U kunt er eveneens vanuit gaan, dat al onze stoelen niet alleen aan de (N)EN 1335 norm (Nederland-Europese Norm) voldoen, maar ook aan de specifiek voor Nederland gebruikte NPR 1813 norm met 'arbo-certificering' voldoen, waardoor deze stoel door ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking gebruikt kan worden. 

PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL online bestellen

Bent u op zoek naar een mooie, tijdloze en zeer comfortabele bureaustoel of heeft u interesse in elektrisch verstelbare bureau-onderstellen? Dan is de PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL wellicht precies wat u zoekt. Als onafhankelijke groothandel is Profeq Professional reeds sinds 1995 gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties, die interesse hebben in elegante, moderne, tijdloze en hoogwaardige kantoormeubelen met veel instelmogelijkheden. Stoelen, bureaus en kantinetafels en natuurlijk ook ergonomische modellen: ons assortiment is groot! Daarom zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. 

Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat online aankopen bij Profeq Professional snel en eenvoudig te realiseren zijn: eenvoudig producten selecteren, in de online shoppingcart leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Onze producten kunnen gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden. Naast kantoormeubelen kunt u bij ons bijvoorbeeld ook magazijnstellingen, garderobekasten of passende accessoires voor uw werkomgeving bestellen.  

Heeft u nog vragen over onze producten? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar! Veel antwoorden op veel gestelde vragen kun u ook onder FAQ terugvinden.  

 

Meer informatie
SKU PES.CH.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF