PINCODESLOT CABLOCK

PINCODESLOT CABLOCK

PINCODESLOT CABLOCK

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

Het CABlock pincodeslot voor lockerkasten is draadloos en batterijgevoed. Compatibel met verschillende opbergkasten, is dit slot ideaal voor gebruik in kantoren, mediatheken, scholen en andere openbare ruimtes. Gemakkelijk om te schakelen tussen vaste of wisselende gebruikers.

Functionaliteiten

  • Pincodebediening
  • Eenvoudig wisselen tussen vaste en wisselende gebruikers
  • Tot wel 10 gebruikers
  • Draadloos
  • Gebruikerscode 4-cijferig
SKU
CAB.VER.ZW

PINCODESLOT CABLOCK VERTICAAL ZWART

Verkoopeenheid 1
Staffelkorting -
Garantie in jaren 2
Levertijd  
Kleur Zwart
Uitvoering Verticaal, universeel links/rechts bruikbaar
Noodstroomvoorziening Ja, via Micro USB type B
Leestechniek Pincode
Max. deurdikte 1-23mm
Materiaal behuizing Gecoat aluminium, zwart kunststof
Type stroomvoorziening 3 x AAA Alkaline
Ontgrendeling Pincode
Materiaal cilinderkern Zamac
Aantal gebruikers Max. 10 vaste of wisselende gebruikers
Type vergrendeling Sluitlip
Gebruikerscode 4-cijferig
Draadloos Ja
Motorgestuurd Nee 
Beheer Via mastercode en/of noodopeningscode
Montagehandleiding

Het PIN-draadloze lockerslot CABlock is batterijgevoed en biedt een veelzijdige functionaliteit. Compatibel met verschillende opbergkasten, is dit slot ideaal voor gebruik in kantoren, mediatheken, scholen en andere openbare ruimtes. Met een scala aan opties en functies voor het instellen van de pincode, biedt het slot gebruiksgemak en flexibiliteit. Beheerders hebben de mogelijkheid om eigen pincodes in te stellen en verschillende beheerinstellingen aan te passen, waardoor het eenvoudig te beheren is. Dit slot maakt het gemakkelijk om te schakelen tussen vaste of wisselende gebruikers. Bovendien geeft het slot duidelijk aan wanneer de batterij bijna leeg is, en kan een externe noodstroomvoorziening worden gebruikt bij een lege batterij. Voor extra gemoedsrust kan een noodopeningcode worden geprogrammeerd.

PINCODESLOT CABLOCK VERTICAAL ZWART online kopen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, met name voor handelsorganisaties. Als onafhankelijke groothandel hebben wij een gevarieerd, zeer breed assortiment. Daarom kunt u bij ons niet alleen bureaus en ergonomische stoelen online bestellen, maar ook kantinestoelentafels in alle vormen en maten, laptopkasten of handige kapstokken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze zit-sta bureaus van het merk ERGONICE® zoals de ERGONICE® PREMIUM en andere producten uit ons assortiment kunt u heel eenvoudig online bestellen. Neemt u eens een kijkje op onze website: ons assortiment is zeer breed opgesteld, zodat u snel de passende meubelen zult vinden. De prijs-kwaliteitsverhouding van onze producten is uitstekend. Daarom kunt u erop vertrouwen, dat uw producten een lange levensduur hebben.

De producten van onze website zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Het maken van online bestellingen gaat snel en eenvoudig, want ons bestelmenu is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en tijdsparend. Tijdens het bestel-proces kunt u ook aangeven of uw meubelen gemonteerd of ongemonteerd geleverd moeten worden. Kabelslangen, monitor-armen of leg covers kunt u erbij bestellen, indien nodig. Voor vragen over het pincodeslot CABlock of voor andere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.   

Meer informatie
SKU CAB.VER.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF