Industriestoel 530 |profeqprofessional.nl

RH267 KRUK

RH267 KRUK

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Sterke houten zitting, afwasbaar, slijtvast
  • Ring onder zitvlak voor hoogte-instelling
  • Met voetring van zwart staal, comfortabel
  • Hoogte: 53-79 cm / Werkbladhoogte: 85-115 cm
  • In hoogte verstelbare voetring
  • Standaard met voetdoppen
SKU
RH267

RH267 KRUK

Deze RH267 KRUK heeft een mooi design en past in elke moderne werkruimte. De sterke houten zitting is afwasbaar en zeer solide. De ring onder het zitvlak kan de hoogte van het zitvlak bepalen. De andere ring van deze RH267 KRUK, de voetring, geeft deze stoel een mooie, afgeronde look en dient natuurlijk ook als voetsteun. Deze kruk heeft een zithoogte tussen 53-79 cm, waardoor hij een bijzonder praktische en mooie bijdrage kan leveren aan elke creatieve werkruimte, waar niet alleen zittend wordt gewerkt, maar zeker ook staand. Deze kruk wordt standaard met voetdoppen geleverd. Optioneel ook met zachte wielen (voor harde vloeren) of met harde wielen (voor zachte vloeren) verkrijgbaar. Onder stoelen kunt u nog meer opties bekijken. 

RH267 KRUK snel online selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus of ergonomische bureau sets van het topmerk ERGONICE®, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappen tas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals in scherpe palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, kleuren en materialen!

 

Meer informatie
SKU RH267
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF