Vergaderstoel RIMINI zwart, met chroom of zwart onderstel.

RIMINI VERGADERSTOEL

RIMINI VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Tijdloos, professioneel, slijtvast
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Bekleding van stof in de kleur zwart
  • Met praktische armleuningen
  • Kunststof rugkap
  • Kunststof voetdoppen
  • Ronde buispoten in zwart of chroom
Nog %1 beschikbaar
SKU
RIM.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

RIMINI VERGADERSTOEL

Deze stapelbare RIMINI VERGADERSTOEL heeft een tijdloze, professionele uitstraling en wordt met een bekleding van stof geleverd (in de kleur zwart). De rugkap is van kunststof, net zoals de voetdoppen. De ronde buispoten kunt u in zwart metaal of in chroom bestellen. Al met al een praktische stoel, die weinig ruimte inneemt, omdat u deze RIMINI modellen na een vergadering ook weer snel kunt opbergen, zie stoelen voor meer opties. 

RIMINI VERGADERSTOEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Ons assortiment is groot, daarom bieden wij niet alleen vergaderstoelen, directiestoelen en industriestoelen aan, maar ook bureaustoelen met veel instelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld ook onze S MESH PLUS BUREAUSTOEL.   

Het bestelproces is zeer eenvoudig: producten selecteren en daarna veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals in scherpe palletprijzen? Onze klantenservice staat voor u klaar! Bij ons kunt u mooie kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in verschillende designs, kleuren, maten en materialen bestellen: wij hebben ze allemaal, ook praktische zit-sta-modellen van ERGONICE®!

Meer informatie
SKU RIM.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF