RM losse poten |profeqprofessional.nl

RM HV TAFELPOTEN

RM HV TAFELPOTEN

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Slijtvast, zeer solide, moderne uitstraling
  • Tafelpoten voor de modellen: RM en HV
  • Poten in hoogte verstelbaar: 65-85 cm
  • Leverbaar in diverse kleuren
Nog %1 beschikbaar
SKU
RM.HV.POOT
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

RM HV TAFELPOTEN

Deze tafelpoten zijn geschikt voor de kantinetafels RM of HV. Ze zijn in hoogte verstelbaar met een bereik van 65-85 cm. Bovendien zijn in twee verschillende kleuren beschikbaar. Omdat de RM HV TAFELPOTEN zeer robuust en slijtvast zijn, zullen ze nog jaren meegaan.

RM HV TAFELPOTEN snel online bestellen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit bureaus, opberg-mogelijkheden of stoelen bestaat. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. De RM HV TAFELPOTEN kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel zult vinden waar u naar op zoek bent. U kunt erop vertrouwen dat onze producten een hoogwaardige kwaliteit hebben, zodat onze kantoormeubelen en onderdelen nog lang zullen meegaan.

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ergonice® is ons eigen merk voor meer ergonomie bij u op kantoor! Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. Welkom bij Profeq! 

 

Meer informatie
SKU RM.HV.POOT
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF