STILTEWERKPLEKKEN

AKOESTISCHE BANKEN

Een optimale akoestiek op het werk

Akoestisch comfort op uw werkplek leidt tot meer werkplezier en verhoogt de productiviteit. Veel werkplekken in Nederland voldoen niet aan de geluidsnorm. Werknemers beseffen vaak niet hoe slecht de akoestiek is omdat ze eraan gewend zijn geraakt. Dit leidt vaak tot (lichamelijke) klachten zoals hoofdpijn, stress en concentratieproblemen. Als u problemen ondervindt met lawaai in uw werkomgeving, maar niet zeker weet wat u kunt doen om het te beperken, neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn graag bereid om uw akoestiek te verbeteren.

CONCENTRATIE

Uit een studie van het Deense nationale onderzoekscentrum voor de werkomgeving blijkt dat 52% van de werknemers het moeilijk vindt om zich te concentreren in een ruimte met ongewenst lawaai van pratende collega's, rinkelende telefoons, luide ventilatiesystemen, enz. Goede akoestiek is essentieel voor de productiviteit en concentratie op de werkplek.

PRIVACY

Met akoestisch kantoormeubilair kunt u intieme sociale ruimtes en privacy creëren in een open kantoorruimte, perfect voor het houden van gefocuste vergaderingen en besprekingen.

RUST

Akoestisch kantoormeubilair biedt individueel en aan kleine teams een rustige werkruimte die toch dicht bij de centrale werkplek blijft. De mate van privacy hangt af van het product, de plaatsing & de locatie van het product. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van akoestisch kantoormeubilair op uw werkplek, neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

GRATIS LEVERING

Bij orders boven € 450,00

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Niet voorradig? Dan snel leverbaar!

KLANTENSERVICE

Wij helpen u graag verder.

DIVERS ASSORTIMENT

Ruime keuze aan producten.