MAAK MET UW ONTVANGSTRUIMTE

EEN ONUITWISBARE INDRUK

De inrichting van uw wacht- of ontvangstruimte

Wacht- en ontvangstruimtes zijn een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Ze bieden een ruimte voor klanten om hun gedachten te ordenen, formulieren en documenten bij elkaar te zoeken en een indruk te krijgen van wie u bent en wat uw organisatie doet, terwijl ze wachten tot u hen ontvangt. Of ze nu een kandidaat zijn voor een sollicitatiegesprek of een gezin dat in de rij staat voor een bezoek aan de tandarts, uw wachtkamer of receptie is het eerste deel van uw kantoor dat klanten zien, en daarom is het belangrijk dat het de juiste indruk maakt. Het ontwerpen van een wachtkamer is een uitgelezen kans om uw bedrijf op de best mogelijke manier te presenteren.

TIPS

Bij de keuze van uw wachtkamerstoelen en zit ideeën is het belangrijk na te denken over: comfort, duurzaamheid en esthetiek. Houdt rekening met de volgende punten voor de inrichting van een wachtkamer:

  • de indeling
  • kleurenschema
  • tafels & stoelen
  • verlichting
  • focuspunt
  • planten
  • aanvullende elementen

MEUBILAIR

Wij helpen u graag met de keuze van het geschikte meubilair. Comfortabele stoelen zorgen ervoor dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen, en dat is vooral belangrijk als u weet dat ze langer dan 20 minuten in uw ontvangstruimte moeten wachten. Als u zitmeubelen vindt die u bevallen, test ze dan zelf uit en kijk of u zich kunt voorstellen dat u er lange tijd comfortabel op zit. Gelukkig kunnen wij u helpen om zitmeubelen te kiezen die zowel comfortabel als stevig genoeg zijn om de tand des tijds te doorstaan.

DAMATRA

Onze Damatrà, verkrijgbaar met extra grote vierkante of gevormde rugleuning, is een veelzijdige fauteuil die in elke omgeving een plaats vindt. De ruime keuze aan onderstellen - van slede tot piramidevoet, van schijfvoet tot aluminium stervoet - kan hem transformeren van een perfecte fauteuil voor wachtruimtes tot een moderne zitplaats voor elke loungeruimte. Hij heeft een modern en krachtig ontwerp en definieert de ruimte waar hij staat. Dit model versterkt de kracht van elk vertrek en is daarom ideaal voor publieke ruimtes of wachtruimtes. De Damatra biedt een uiterst veelzijdige stijl, indrukwekkend en elegant, maar toch eenvoudig genoeg om een instant klassieker te worden. Een veelzijdige fauteuil die in elke omgeving een plaats vindt, verkrijgbaar in een ruime reeks kleuren en materialen. Download hier onze kleuren-en stoffenkaart en laat u inspireren. Indien u persoonlijk advies wenst, neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.
Nu al enthousiast geworden? U bestelt hem hier: DAMATRA

GRATIS LEVERING

Bij orders boven € 450,00

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Niet voorradig? Dan snel leverbaar!

KLANTENSERVICE

Wij helpen u graag verder.

DIVERS ASSORTIMENT

Ruime keuze aan producten.