rolcontainer 2 laden ook geschikt voor hangmappen|profeqprofessional.nl

55x40x60cm EPS 2 ROLCONTAINER

55x40x60cm EPS 2 ROLCONTAINER

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Praktische rolcontainer met 2 laden
  • 1x normale lade; 1x lade voor hangmappen
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl 2 sleutels
  • Lade voorzien van mooie telescoopgeleiding
  • Voorzien van extra 5de anti-kantel wiel
  • Afmetingen (h,b,d): 55 x 40 x 60 cm
Nog %1 beschikbaar
SKU
EPS.2
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

EPS 2 ROLCONTAINER

Deze EPS 2 ROLCONTAINER heeft 2 laden en een cilindersluiting om uw spullen veilig te bewaren. Elke lade heeft een mooie telescoopgeleiding, zodat u de lade envoudig erin of eruit kunt schuiven. Deze rolcontainer is in diverse kleuren te bestellen, zodat hij perfect in uw kantoorruimte past. De EPS 2 ROLCONTAINER heeft één normale lade en één lade voor hangmappen. Hij is zeer slijtvast, eenvoudig schoon te maken en robuust. Daarom zult u nog lang veel plezier hebben van deze rolcontainer. 

EPS 2 ROLCONTAINER online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU EPS.2
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF