schuifdeurkasten SLC 1912 in zwart of grijs|profeqprofessional.nl

195x120x45cm SLC SCHUIFDEURKAST

195x120x45cm SLC SCHUIFDEURKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Voorzien van cilindersluiting, inclusief twee sleutels
  • Inclusief 4 verstelbare legborden voor laterale hangmappen
  • Met 2 stabiele schuifdeuren: robuust, slijtvast, afwasbaar
  • Afmetingen (h,b,d): 195 x 120 x 45 cm
  • In twee verschillende kleuren beschikbaar
  • Opties: er zijn ook andere SLC-modellen beschikbaar, zoals de SLC 195x180x45 cm

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
SLC.195.120
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

SLC SCHUIFDEURKAST 195x120x45 CM

Deze schuifdeurkast is voorzien van 4 verstelbare legborden, die ook voor laterale hangmappen geschikt zijn. De 2 stabiele schuifdeuren zijn bijzonder ruimtebesparend, omdat ze alleen naar links of rechts geschoven kunnen worden. U kunt deze professionele kast in twee kleuren bestellen.

SLC SCHUIFDEURKAST 195x120x45 CM via onze webshop kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ERGONICE® DUAL MONITORARM.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren! Welkom bij Profeq!

Meer informatie
SKU SLC.195.120
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF