Zadelkast SSC.195 groot |profeqprofessional.nl

195x60x60cm SSC 195 ZADELKAST

195x60x60cm SSC 195 ZADELKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Groot formaat (h,b,d): 195 x 60 x 60 cm
  • Inclusief 1x verstelbaar legbord, 1x zadeldrager, 1x teugelhaak
  • Leverbaar in de kleur grijs
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Deur voorzien van perforatie voor ventilatie
  • Opties: extra LEGBORD of extra ZADELDRAGER
SKU
SSC.195.GR

SSC 195 ZADELKAST

De SSC 195 ZADELKAST is een hoog model, erg handig en wordt inclusief 1x verstelbaar legbord, 1x zadeldrager en 1x teugelhaak geleverd. Deze kast heeft een cilindersluiting en wordt met 2 sleutels geleverd. Bovendien is de deur voorzien van perforatie voor een optimale ventilatie binnen de kast.

SSC 195 ZADELKAST snel online selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u vragen over deze SSC 195 ZADELKAST of heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU SSC.195.GR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF