Barkruk Marcel zwart met houten onderstel

MARCEL MINI BARKRUK

MARCEL MINI BARKRUK

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Zitting en leuning in zwart van polypropyleen
  • Hoge rugleuning en comfortabele zitting
  • Onderstel in hout en metaal
  • Afmetingen: 107(H) x 46(B) x 46(L) CM
  • Maximaal belastbaar gewicht 120kg
  • Gewicht van de kruk: 12,16Kg
  • Scandinavisch design, tijdloos en mooi
SKU
MARCEL.MINI.BAR.ZW.HO

MARCEL MINI BARKRUK

Onze MARCEL MINI BARKRUK is een samensmelting van comfort en Scandinavisch design. Het onderstel is gemaakt van hout met een metalen afwerking, de voetsteunen zorgen voor extra stabiliteit. De zitkuip is gemaakt van polypropyleen, stevig, praktisch en makkelijk schoon te houden. Met een hoge rugleuning voor extra comfort. Deze MARCEL MINI BARKRUK brengt een frisse sfeer en geeft een Scandinavische uitstraling aan elke hoge kantinetafel of bar. Op zoek naar een barkruk zonder rugleuning? Dan is wellicht onze CUBE BARKRUK de kruk die u zoekt.

MARCEL MINI BARKRUK online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd: snel en praktisch! Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en divers, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen kantinestoelen, industriestoelen en directiestoelen in ons assortiment, maar ook bureau sets en ergonomische bureaustoelen met veel instelmogelijkheden, zoals de ERGONICE® PREMIUM SET of de S MESH PLUS.

Zo werkt onze webshop: producten selecteren en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU MARCEL.MINI.BAR.ZW.HO
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF