TLF BUREAU

TLF BUREAU

TLF BUREAU

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Hoogwaardig bureau; incl. kabelverwerking
  • Afneembare afdekkappen t.b.v. kabelverwerking
  • Goot in breedte verstelbaar (2 maten)
  • Eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. schroeven
  • In hoogte verstelbaar van 62-86 cm
Nog %1 beschikbaar
SKU
TLF.SET
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

TLF BUREAU

De 'quadrant-serie' is een serie van hoge kwaliteit met een moderne strakke uitstraling. Deze serie heeft diverse mogelijkheden zoals een standaard in hoogte verstelbaar, stalen frame met kabeldoorvoerpunten afgewerkt met een melamine blad voorzien van een pvc-stootrand. Er zijn een scala aan modellen beschikbaar met veel combinatie-mogelijkheden, ook als het om kleur gaat. Het TLF BUREAU is zeer eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. schroeven met een hoogtebereik van 62-86 cm. U kunt deze set in diverse kleuren bestellen. Dat wil zeggen dat u de kleur van het onderstel en de kleur van het blad zelf kunt kiezen. Bovendien kunt u de afmeting van het blad via ons bestelmenu selecteren. Bovendien heeft het TLF BUREAU een degelijke kwaliteit, waardoor dit model nog jaren mee zal gaan.    

TLF BUREAU via de Profeq-webshop bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit ergonomische stoelen, bureaus als set, postkasten of kantinetafels bestaat. Op onze website kunt u zien hoe groot, divers en verrassend ons assortiment is. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. Het TLF BUREAU kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen, die online aangeboden worden.

Het bestel-proces gaat snel en eenvoudig: producten selecteren, in de boodschappen tas zetten (rechts boven op uw scherm) en veilig online betalen. U kunt erop vertrouwen dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, die een lange levensduur hebben. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. In ons bestelmenu kunt u ook aangeven of u uw meubelen gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. Na uw bestelling worden uw producten snel geleverd. Mocht u nog meer willen weten over onze TLF BUREAUS of heeft u andere vragen? Ons eigen merk is trouwens Ergonice® voor meer ergonomie bij u op kantoor. Neemt u contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

Meer informatie
SKU TLF.SET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF