video en pc kast met roldeuren afsluitbaar|profeqprofessional.nl

178x90x60cm TV-COMPUTERKAST TMCS 17

178x90x60cm TV-COMPUTERKAST TMCS 17

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Handig voor TV- en computerapparatuur
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Inclusief 2 legborden, voor meer lichte opslag
  • Met 1 uittrekbaar legbord: praktisch, flexibel
  • Met 4 wielen, waarvan 2 geremd (verrijdbaar)
  • Inclusief kabeldoorvoerpunten
  • Afmetingen (h,b,d): 178 x 90 x 60 cm
  • In diverse kleuren beschikbaar
  • Opties: zie kasten accessoires
Nog %1 beschikbaar
SKU
TMC.S.17
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

TMCS 17 TVCOMPUTERKAST

Onze TMCS 17 TVCOMPUTERKAST is speciaal gemaakt om uw TV of computerspullen neer te zetten en/of op te bergen. De kast is maar liefst 178 cm hoog, en wordt met twee legplanken geleverd, waardoor u nog veel meer spullen kunt opbergen. Deze kast heeft zelfs een legplank, die uittrekbaar is. U kunt deze hoge TV-kast of computerkast eenvoudig verschuiven en op de plek van bestemming ook weer veilig vastzetten, omdat twee van de vier wielen een ingebouwde rem hebben. Met andere woorden: een hoge, stevige kast voor al uw TV spullen of computerapparatuur.

TMCS 17 TVCOMPUTERKAST online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u nog vragen over deze TMCS 17 TVCOMPUTERKAST of heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU TMC.S.17
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF