Kantinestoel SVW-V6145 |profeqprofessional.nl

VENETIA KANTINESTOEL

VENETIA KANTINESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Mooi design, tijdloos, praktisch
  • Zitting en rugleuning van kunststof, afwasbaar
  • Flexibele rugleuning, extra comfortabel
  • Stapelbaar, ruimtebesparend, robuust
  • Chroom design onderstel
  • Leverbaar in zwart of wit
Nog %1 beschikbaar
SKU
VEN.6145
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

VENETIA KANTINESTOEL

De VENETIA KANTINESTOEL is een tijdloos model, dat een lange levensduur heeft. De zitting en rugleuning zijn van kunststof, waardoor ze afwasbaar zijn. De flexibele rugleuning geeft veel extra zitcomfort. Bovendien is het handig dat u deze VENETIA KANTINESTOELEN kunt stapelen: dat is ruimtebesparend en bijzonder praktisch! Het onderstel is van chroom waardoor een moderne look ontstaat. Deze kantinestoel is in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar, zie stoelen voor meer opties. 

VENETIA KANTINESTOEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is snel en praktisch. Het assortiment in onze webshop is zeer groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen kantinestoelen, industriestoelen of barkrukken in ons assortiment, maar onder andere ook mooie ergonomische bureaustoelen en bureau sets van ERGONICE®

Onze overzichtelijke webshop werkt als volgt: producten selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Heeft u interesse in kantinetafels of garderobekasten? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice.

Meer informatie
SKU VEN.6145
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF