verrijdbare kapstok met geremde wielen |profeqprofessional.nl

ECORO 16 KAPSTOK MEDIUM

ECORO 16 KAPSTOK MEDIUM

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Verrijdbaar, prettige hoogte, veel plek
  • Dubbelzijdig te gebruiken
  • Gemaakt van robuust staal
  • Uitgevoerd met 16x haken (2x8)
  • 4x zwekwielen: met 2x geremde wielen voor meer veiligheid
  • Afmetingen (h,b,d): 170 x 125 x 59 cm
  • Medium hoogte, slijtvast, solide
Nog %1 beschikbaar
SKU
ECO.VER.16
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ECORO 16 KAPSTOK MEDIUM

Deze ECORO 16 KAPSTOK MEDIUM heeft een prettige hoogte. Deze kapstok heeft plek voor 16 jassen, 8 jassen aan elke kant. Dit model is dubbelzijdig te gebruiken, wat erg handig is. De kleuren grijs en zwart van dit model zijn modern, tijdloos en passen in elk interieur. De frame is van staal, waardoor deze kapstok nog lang mee zal gaan.

ECORO 16 KAPSTOK MEDIUM online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Heeft u ons topmerk ERGONICE® al nader bekeken? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU ECO.VER.16
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF