Kapstok budget 50 zwart of aluminium |profeqprofessional.nl

BUDGET 50 KAPSTOK WAND

BUDGET 50 KAPSTOK WAND

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Praktische, ruimtebesparende wandkapstok
  • Afmeting: 50 cm breed
  • Uitgevoerd met 5 stevige haken
  • Leverbaar in: aluminium en zwart
  • Stabiel, afwasbaar, slijtvast, modern 
Nog %1 beschikbaar
SKU
BUD.WAND.50
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

BUDGET 50 KAPSTOK WAND

Deze 50 cm brede BUDGET 50 KAPSTOK WAND is een handige kapstok, die aan de muur bevestigd kan worden, wat natuurlijk zeer ruimtebesparend is. Dit model heeft 5 stevige haken met genoeg afstand tussen de haken, waardoor u genoeg plek heeft voor het ophangen van jassen. U kunt dit model in aluminium of zwart staal bestellen. Deze kapstok is tijdloos, sterk, slijtvast en afwasbaar.

BUDGET 50 KAPSTOK WAND online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan het topmerk ERGONICE®.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU BUD.WAND.50
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF