Wandkapstok Ecoro in zwart of aluminium|profeqprofessional.nl

ECORO 100 KAPSTOK WAND

ECORO 100 KAPSTOK WAND

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Praktische, ruimtebesparende wandkapstok
  • Afmeting: 100 cm breed
  • Uitgevoerd met 10 geanodiseerde haken
  • Met afstandhouders tussen de haken 
  • Leverbaar in: aluminium en zwart
  • Tijdloos, stabiel, afwasbaar
Nog %1 beschikbaar
SKU
ECO.WAND.100
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ECORO 100 KAPSTOK WAND

Deze 100 cm brede ECORO 100 KAPSTOK WAND is een handige kapstok, die aan de muur bevestigd kan worden, wat natuurlijk zeer ruimtebesparend is. Dit model heeft 10 haken met genoeg afstand tussen de haken, voor het ophangen van veel jassen. U kunt dit model in aluminium of zwart staal bestellen. Deze kapstok is tijdloos, sterk, slijtvast en afwasbaar.

ECORO 100 KAPSTOK WAND online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Heeft u ons topmerk ERGONICE® al beter bekeken? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU ECO.WAND.100
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF