waslokaal bankje SRB in 100cm en 200cm breed verkrijgbaar|profeqprofesssional.nl

SRB GARDEROBEBANK

SRB GARDEROBEBANK

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Bank voor garderobe: staat stabiel, warme uitstraling
  • Met houten latten: decoratief, slijtvast
  • In diverse afmetingen beschikbaar 
  • Met demontabele poten: praktisch
  • Met frame in de kleur grijs
  • Latten zijn mooi afgewerkt, hoogwaardig  
Nog %1 beschikbaar
SKU
SRB
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

SRB GARDEROBEBANK

Deze SRB GARDEROBEBANK is geschikt voor elke garderobe-ruimte of omkleedruimte. De voeten zijn van staal en de latten zijn van hoogwaardig hout. De latten zijn in diverse maten beschikbaar. De houten zitting geeft deze bank een warme, decoratieve uitstraling. De stalen onderconstructie zorgt ervoor, dat deze SRB GARDEROBEBANK zeer stabiel en robuust is, waardoor hij nog lang mee zal gaan.

Mooie SRB GARDEROBEBANK online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU SRB
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF