ERGONICE® POWER OUTLET

ERGONICE® POWER OUTLET

ERGONICE® POWER OUTLET

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Gemakkelijk toegang tot elektriciteit bovenop uw bureau
  • Makkelijk te monteren opbouw d.m.v. tafelklem
  • 2x Stopcontact
  • 1x USB A poort, 1x USB C poort
SKU
AK-233C.BL

ERGONICE® Power Outlet

Om u gemakkelijk toegang te geven tot elektriciteit bovenop uw bureau. Deze contactdoos heeft zelfs een dubbele usb-poort voor uw mobiele apparaten. Hij kan snel en gemakkelijk op de rand van een bureau of tafel worden gemonteerd met behulp van een tafelklem. De montage beschadigt het tafelblad niet.

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische MONZA NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU AK-233C.BL
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF