Industriestoel 203 hoog kruk

203 INDUSTRIESTOEL HOOG

203 INDUSTRIESTOEL HOOG

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Hoge rugleuning voor extra comfort
  • Rugleuning en zitting van PUR (Polyurethane)
  • Rugleuning in hoogte en diepte verstelbaar
  • Zitting en rugleuning ergonomisch gevormd
  • Verstelbare voetring van chroom
  • Hoogteverstelling: 58-82 cm, zithoekverstelling
  • Standaard met zachte wielen, diameter: 50 mm
SKU
203.HOOG

203 INDUSTRIESTOEL HOOG

Onze 203 INDUSTRIESTOEL HOOG heeft alles wat een robuuste industriestoel nodig heeft, bovendien heeft hij diverse instelmogelijkheden: zithoek-verstelling, rugleuning is in hoogte en diepte verstelbar en zelfs de voetring van chroom is verstelbaar. De hoge rugleuning geeft extra steun, bovendien zullen de ergonomisch gevormde zitting en rugleuning voor veel extra zitcomfort zorgen. Deze 203 INDUSTRIESTOEL HOOG wordt standaard met zachte wielen voor harde vloeren geleverd. U kunt er ook voor kiezen om deze industriestoel met voetdoppen of met harde wielen voor zachte vloeren te bestellen. Geef ook aan of u dit model gemonteerd of toch liever ongemonteerd wilt ontvangen, zie stoelen voor meer opties.  

203 INDUSTRIESTOEL HOOG via onze webshop bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen industriestoelen in ons assortiment, maar ook diverse garderobe-mogelijkheden, ergonomische bureaustoelen van het topmerk ERGONICE®, directiebureaus of rolcontainers.   

Het bestelmenu van onze webshop is overzichtelijk: producten selecteren, opties kiezen en achteraf veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in palletprijzen? Onder FAQ kunt u antwoorden op veel gestelde vragen vinden. Heeft u een andere vraag? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, materialen, kleuren en uitvoeringen. Welkom bij Profeq Professional!

Meer informatie
SKU 203.HOOG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN