217 KRUK LAAG

217 KRUK LAAG

217 KRUK LAAG

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Praktisch, tijdloos, laag model
  • Zitting van zwart semi-leder
  • Hoogteverstelling: 38-52 cm
  • Standaard met zachte wielen 50 mm (voor harde vloeren)
  • Opties: voetdoppen, harde wielen (voor zachte vloeren)
  • Kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden
SKU
217.LAAG

217 KRUK LAAG

Deze 217 KRUK LAAG is een laag model, dat in hoogte verstelbaar is: 38-52 cm. De zitting is van zwart semi-leder en de vulling is solide en comfortabel met een lange levensduur. Deze praktische 217 KRUK LAAG wordt standaard met zachte wielen voor harde vloeren geleverd. U kunt er echter ook voor kiezen om dit model met harde wielen voor zachte vloeren of met voetdoppen te bestellen. Onder stoelen kunt u nog andere opties ontdekken.

217 KRUK LAAG via onze webshop bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, tafels of rolcontainers. Wij hebben ook ergonomische bureau sets van het topmerk ERGONICE®, mocht u interesse hebben in een bureauruimte met veel instelmogelijkheden.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten zo snel mogelijk geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, materialen en kleuren: bij ons zult u snel vinden wat u zoekt!

 

Meer informatie
SKU 217.LAAG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN