CPU HOUDER UNIVERSEEL

CPU HOUDER UNIVERSEEL

CPU HOUDER UNIVERSEEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Handige, universele CPU houder
  • Voor computers met een gewicht tot 14kg
  • In breedte verstelbaar: 13,5 - 24,5cm
  • In hoogte verstelbaar: 30 - 45,5cm
  • Makkelijke montage onder uw bureaublad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CPU.UNI
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

CPU HOUDER UNIVERSEEL

Deze CPU HOUDER UNIVERSEEL is in diverse kleuren beschikbaar. Hij zorgt voor meer ruimte op uw werkplek, omdat hij onder het werkblad van uw bureau wordt geplaatst, waardoor uw PC onder het werkblad van uw bureau bevestigd kan worden. Dat is niet alleen praktisch, maar ook zeer ruimtebesparend. Dit stabiele model is in hoogte en breedte verstelbaar. Onder accessoires kunt u nog meer opties ontdekken.

CPU HOUDER UNIVERSEEL online selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of nog veel meer bureau accessoires, zoals kabelgoten of monitorarmen van ERGONICE®.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU CPU.UNI
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF