professionele ergonomische bureaustoel C02

C02 BUREAUSTOEL

C02 BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met EN-1335 goedkeuring, ergonomisch, zwart
  • Netbespannen rugleuning
  • Uitgevoerd met synchroon-mechanisme
  • In 4 posities te blokkeren met terugslagbeveiliging
  • Met diepteinstelling d.m.v. schuifzitting
  • Lichaamsgewicht en lendesteun instelbaar
  • 3D verstelbare armleggers met softpad
  • Kunststof design voetenkruis (zwart)
  • Multifunctionele wielen 60 mm
  • Gemonteerd of ongemonteerd leverbaar
SKU
C02.ZW.ZW

C02 BUREAUSTOEL

De C02 BUREAUSTOEL heeft een luchtig ogende, netbespannen rugleuning, die voorzien is van een lendensteun, voor extra steun in uw rug. Het synchroon-mechanisme zorgt ervoor dat de zitting onafhankelijk van de rugleuning kan kantelen. Door de voorwaarts gekantelde zitting is een actieve zithouding mogelijk. Door de schuifzitting kan de zitdiepte aangepast worden en het free-float mechanisme zorgt ervoor, dat de zitting samen met de rugleuning naar achteren kan kantelen als het systeem ontkoppeld is. De armleggers zijn verstelbaar, waardoor uw zithouding nog verder geoptimaliseerd kan worden. Het zwarte voetkruis maakt de look compleet! Indien u kiest voor multifunctionele wielen, dan kan de C02 BUREAUSTOEL op harde en zachte vloeren gebruikt worden. Onder de montage optie kunt u ook aangeven of u deze stoelen gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen.

C02 Bureaustoel voorkomt KANS-klachten

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is afgelopen jaar begonnen met de campagne ‘Elk half uur even bewegen. Zet ook de stap!’, om de aandacht te vragen voor fysieke belasting tijdens het werk. Door hetzelfde ministerie werd vervolgens ook de 'Ommetje-app' als handig hulpmiddel in het leven geroepen. Bij Profeq Professional hechten wij veel waarde aan dit soort zaken, daarom kunt u bij ons onder andere ook de ERGONICE® PRO SET bestellen, waarbij de bureauhoogte via een app precies volgens uw eigen wensen ingesteld kan worden. KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) kunnen verminderd of zelfs voorkomen worden, indien u kiest voor ergonomische bureaustoelen en bureaus, die veel instelmogelijkheden hebben. De specifiek voor Nederland aangegeven NPR 1813 norm geeft derhalve aan, dat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze C02 bureaustoel goed kunnen gebruiken.

C02 bureaustoel online kopen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast bureaustoelen bieden wij ook bureau sets, magazijnstellingen of kantinestoelen aan, om een paar voorbeelden te noemen. Profeq Professional is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris. Het bestellen van producten via onze webshop is eenvoudig: producten selecteren, in de online boodschappentas leggen en achteraf veilig online betalen. Heeft u vragen over onze bureaustoelen, bureaus, tafels of magazijn-oplossingen, die wij in onze webshop aanbieden? Kijkt u dan eens onder FAQ. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice , die u graag te woord staat.   

   


Meer informatie
SKU C02.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF