Damatra lounge Sledeframe

DAMATRA SLEDEFRAME BIJZETSTOEL

DAMATRA SLEDEFRAME BIJZETSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Fauteuil van semi-leder in de kleur zwart*
  • Loungestoel met een luxe uitstraling
  • Perfect in publieke ruimtes of wachtruimtes
  • Elegante sledeframe in gepolijst aluminium
  • Afmetingen (h,b,d): 82x70x84 cm
  • Gewicht (gemonteerd): 13 kg
  • Multilayer shell, vulling 3,5 cm dik, van flexibel polyurethaanschuim
  • Het schuim heeft een hoge dichtheid van 40rc
  • Semi-lederen afwerking: 82% PVC, 7% Katoen en 11% Polyester
  • Op bestelling leverbaar

Deze stoel behoort tot een exclusieve collectie, wordt speciaal besteld en is onderhevig aan personalisatie. Prijzen variëren afhankelijk van item, toevoegingen en specificaties. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor hulp en wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Leverbaar in een aantal exclusieve materialen en tinten, zie aanvullende documenten.

SKU
DAM.ATRA.SLEDEFRAME.CH.SLZW

DAMATRA SLEDEFRAME BIJZETSTOEL

De DAMATRA SLEDEFRAME BIJZETSTOEL heeft een modern en krachtig ontwerp en definieert de ruimte waar hij staat. Dit model versterkt de kracht van elk vertrek, ideaal voor publieke ruimtes of wachtruimtes. De DAMATRA SLEDEFRAME VERGADERSTOEL biedt een uiterst veelzijdige stijl, indrukwekkend en elegant, maar toch eenvoudig genoeg om een instant klassieker te worden. De DAMATRA LOUNGESTOEL met extra grote vierkante of gevormde rugleuning, is een veelzijdige fauteuil die in elke omgeving een plaats vindt, verkrijgbaar in een reeks kleuren en materialen. De ruime keuze aan onderstellen, van slede tot piramidevoet en van schijfvoet tot aluminium stervoet, biedt veel mogelijkheden. U kunt dit model ook veranderen van een perfecte vergaderstoel naar een loungestoel voor elke moderne loungeruimte.

DAMATRA LOUNGESTOEL online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is praktisch en gaat snel. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen bureaustoelen, directiestoelen, barkrukken of industriestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u onder andere ook aan de ergonomische S MESH BUREAUSTOEL. Ook onze producten van ERGONICE® zijn bijzonder ergonomisch, voor een betere lichaamshouding tijdens uw werk.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

 

Meer informatie
SKU DAM.ATRA.SLEDEFRAME.CH.SLZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF