Durango Vergaderstoel

DURANGO VERGADERSTOEL

DURANGO VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Mooi, tijdloos, stapelbaar
  • Kan ook als zwarte bijzetstoel gebruikt worden
  • Met handige armleuningen
  • Netbespannen rugleuning; luchtdoorlatend
  • Kunststof voetdoppen
  • Ronde buispoten in zwart of chroom
Nog %1 beschikbaar
SKU
DUR.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

DURANGO VERGADERSTOEL

De DURANGO VERGADERSTOEL kunt u in twee uitvoeringen bij ons bestellen: met een frame van chroom of met een zwart frame. Deze moderne, tijdloze en zeer comfortabele vergaderstoel kan ook als bijzetstoel gebruikt worden. Bovendien is hij stapelbaar, waardoor u veel ruimte kunt besparen. De comfortabele armleuningen en de netbespannen rugleuning vergroot het zitcomfort. De netbespannen rugleuning geeft een luchtige uitstraling aan deze mooie vergaderstoel, die in elke moderne kantoor- of vergaderruimte past, zie stoelen voor meer opties.

DURANGO VERGADERSTOEL via onze webshop kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd: praktisch en snel! Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie, stapelbare vergaderstoelen, directiestoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets of ergonomische bureaustoelen, zoals de MONZA NPR BUREAUSTOEL.    

Het bestelproces is zeer eenvoudig: producten selecteren en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. Welkom bij Profeq Professional! 

 

Meer informatie
SKU DUR.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF