conferentiestoelen in zwart en wit|profeqprofessional.nl

ELITE 804 VERGADERSTOEL

ELITE 804 VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Modern, strak, tijdloos
  • Zitting van kunststof
  • Stapelbaar, praktisch, robuust
  • Flexibele, geperforeerde rugleuning
  • Onderstel van chroom met geïntegreerde rij-koppeling
  • Leverbaar in zwart of wit
  • Optie: transportkar voor de ELITE-804 (tot 30 stuks stapelbaar)
Nog %1 beschikbaar
SKU
ELI.804.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ELITE 804 VERGADERSTOEL

Onze ELITE 804 VERGADERSTOEL is modern, strak en tegelijkertijd bijzonder tijdloos. Deze elegante vergaderstoel kunt u in de kleur wit of zwart bestellen. De zitting is van kunststof met een flexibele, geperforeerde rugleuning, die deze vergaderstoel een luchtige look geeft. Na de vergadering kunt u deze ELITE 804 VERGADERSTOELEN op elkaar stapelen en in de opbergruimte zetten: praktisch en ruimtebesparend. Het onderstel is van chroom, waardoor een elegante uitstraling ontstaat. Deze vergaderstoel is afwasbaar, solide en stapelbaar. Met de ELITE 804 TRANSPORTKAR kunt u maximaal 30 ELITE 804 VERGADERSTOELEN eenvoudig transporteren, zie stoelen voor meer opties.

ELITE 804 VERGADERSTOEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd: snel en praktisch! Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel passende producten zult vinden. Wij hebben niet alleen mooie vergaderstoelen, directiestoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets of bijzonder ergonomische bureaustoelen, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ergonomische S MESH BUREAUSTOEL.   

Het bestelproces is overzichtelijk en heel eenvoudig: producten naar keuze selecteren en daarna een betaalmethode naar keuze selecteren, zodat u veilig online kunt betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Onze selectie is groot met veel kleuren, maten, materialen en designs.

  

Meer informatie
SKU ELI.804.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN