ERGONICE® KABELGOOT KANTELBAAR

ERGONICE® KABELGOOT KANTELBAAR

ERGONICE® KABELGOOT KANTELBAAR

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Verbergt kabels en draden efficiënt
  • Moeiteloze montage
  • Makkelijk toegankelijk door te kantelen
  • L x h x b in cm: 100 x 12,6 x 12,3
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.KABELG.KANTELBAAR
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® Kantelbare Kabelgoot

De handige ERGONICE® kantelbare kabelgoot verbergt kabels en draden, maar helpt u ook om ze georganiseerd te houden. Deze ERGONICE® kabelgoot biedt veel meer flexibiliteit, hij is gemakkelijk te bevestigen en geeft u toegang tot de kabels door de kabelgoot gewoon te kantelen. Verkrijgbaar in 4 kleuren, zwart, wit, aluminium en antraciet en past dus bij elk bureau en elke stijl. Houd je werkplek opgeruimd en netjes met deze handige kabelgoot van ERGONICE®.

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische MONZA NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU ERGO.KABELG.KANTELBAAR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF