RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU ERGONICE®

RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU ERGONICE®

RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU ERGONICE®

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.RISE.SET
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU

Onze Rise is een robuust zit-sta bureau met industriële uitstraling door zijn extra stevige bureaupoten. Elektronisch in hoogte verstelbaar door 2 sterke BOSCH-motoren. Dynamisch werken met één van onze best verkopende ergonomische bureaus.

Verkoopeenheid 1
Garantie in jaren 2
Levertijd  
Kleuren onderstel Wit, Aluminium, Antraciet en Zwart
Afmeting blad tussen 120 en 180cm, diepte 60 of 80cm.
Lengte voet 70cm
Type voet Afgekante voet
Kolomvorm Rechthoek, 9 x 6cm
Aantal kolommen 3
Lengte bracket 60cm
In hoogte verstelbaar Ja, 62,5 - 127,5cm excl. tafelblad
In breedte verstelbaar Ja, 107,5 - 180cm
Elektrisch aangedreven Ja, 2 BOSCH-Motoren
Noise level <45dB
Max speed 40mm/s
Display Digitaal, 4 memory-standen
Anti-Collision Sensor Ja
USB poort Ja, 1x 
Belastbaar gewicht tot 80kg
Bijlagen

Het ERGONICE® RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU (220V) is in hoogte verstelbaar d.m.v. 2 sterke BOSCH-motoren. Het ERGONICE® RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU is in hoogte verstelbaar van 62 tot 127 cm, met het blad liggen de maten net iets hoger: van 65 tot 130 cm. De eenvoudig bedienbare, digitale display heeft een geheugen (4x memory-settings), waardoor specifiek gewenste hoogtes op bepaalde tijden van de dag in de memory bewaard kunnen worden. Daardoor gaat u op bepaalde tijden van de dag staan of zitten, waardoor dynamisch werken mogelijk wordt gemaakt. Bovendien is de display voorzien van een USB poort. Het bureau is in de breedte verstelbaar van 120 tot 180 cm en tot 80 kg belastbaar.

De afmetingen van het ERGONICE® RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU zijn als volgt: 120/180 x 80 cm en de zogenaamde 'safety stop' zorgt ervoor dat dit bureau niet te hoog of te laag komt te zitten. De instelbare taakcycle is: 10% (2min. aan/ 18min. uit) en het blad kunt u los bijbestellen en daardoor zelf een passende kleurencombinatie of materiaalkeuze maken. Het ergonomische ERGONICE® RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU is een zit-sta-bureau van het topmerk Ergonice®. Het bureau is leverbaar in verschillende breedtes en kleuren. Bent u op zoek naar een moderne, ergonomische werkomgeving, dan zijn de bureaus van ERGONICE® de ideale oplossing. Ons assortiment is groot en divers, daarom zult u snel passende kantoormeubelen voor uw kantoor vinden.

Ergonomie met ERGONICE®

De hoogte van het bureau moet worden aangepast aan de werkhoogte van de armen. Daarom moet eerst de stoel correct worden ingesteld, zodat het bureau op basis van de hoogte van de armsteunen kan worden ingesteld. Doordat iedereen een andere lichaamsbouw heeft, kan het best zijn dat personen met dezelfde grootte toch een verschil in bureauhoogte hebben. Gemeenschappelijke tafels waar diverse mensen aan zitten en werken zijn daarom geen goed idee. Voor intentief beeldschermwerk zijn individuele bureaus daarom een veel gezondere oplossing. Kijkt u eens naar onze ERGONICE® modellen, waardoor zittend werk opeens een dynamische wending neemt.

KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) zijn klachten die op den duur kunnen ontstaan, omdat een verkeerde werk- en zithouding wordt aangenomen, wat uiteindelijk ten koste gaat van uw lichaams, vooral als u veel zittend werk en beeldschermwerk doet. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft daarom afgelopen jaar de 'Ommetje-App' in het leven geroepen, waar u in de ranglijst op een bepaalde plek komt te staan naar aanleiding van hoeveel wandeling u per dag doet. Bij Profeq Professional nemen wij dit soort zaken heel serieus, daarom kunt u bij ons bijvoorbeeld de ERGONICE® PRO bestellen, die via een 'Health App' (via Bluetooth) automatisch en op bepaalde tijden van de dag uw bureau hoger of lager insteld. Dynamisch werken? Dat kan met onze dynamische ERGONICE® producten. Staan en dan weer zitten, en dat de hele dag door. Dat is niet alleen goed voor uw bloedsomloop, maar ook voor uw concentratievermogen en uw lichaamshouding op kantoor.

ERGONICE® RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU online bestellen

Wij zijn een onafhankelijke groothandel in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die al sinds 1995 bestaat. Inmiddels zijn we één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. In ons assortiment kunt u van alles vinden: bureaus, stoelen, elektrische onderstellen, magazijnstellingen of lockerkasten. Onze hoogwaardige producten kunt u moeiteloos online bestellen, want ons bestelmenu is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Mocht u nog vragen hebben over het ERGONICE® RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU of over andere producten uit ons assortiment, dan kunt u deze altijd stellen aan onze klantenservice via contact. Profeq Professional staat voor hoogwaardige kwaliteit, daarom staan onze producten synoniem voor een lange levensduur. Is het ERGONICE® RISE ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU als zit-sta-bureau misschien ook iets voor uw kantoor?    

Meer informatie
SKU ERGO.RISE.SET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF