Garderobeset DBU 160 in grijs en hout met 12 kledinghaken dubbelzijdig te gebruiken|profeqprofessional.nl

189x160x80cm DBU 160 GARDEROBE SET

189x160x80cm DBU 160 GARDEROBE SET

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Standaard met 12 praktische kledinghaken (2x6)
  • Dubbelzijdig te gebruiken
  • Uitgevoerd met hoeden- en schoenenplank
  • Afmetingen set (h,b,d): 189 x 160 x 80 cm
  • Grijs frame met houten, mooi afgewerkte latten
  • Zeer solide, slijtvast, afwasbaar, modern
  • Hout geeft deze set een warme uitstraling
  • Gemonteerd of ongemonteerd leverbaar

 

SKU
DBU.TBG.160.GR

DBU 160 GARDEROBE SET

Deze handige DBU 160 GARDEROBE SET met 12 sterke kledinghaken (6 haken aan elke kant) is dubbelzijdig te gebruiken en is geschikt voor elke garderobe-ruimte of omkleedruimte. De frame is van staal en de latten zijn van hoogwaardig hout. De houten zitting, houten rugleuning en houten rail voor de kledinghaken geven deze bank een warme, decoratieve uitstraling. De stalen frame zorgt ervoor, dat deze DBU 160 GARDEROBE SET zeer stabiel en robuust is, waardoor hij nog lang mee zal gaan.

DBU 160 GARDEROBE SET online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU DBU.TBG.160.GR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF