Kinderkapstok ECORO verrijdbaar met geremde wielen|profeqprofessional.nl

ECORO 40 KAPSTOK LAAG

ECORO 40 KAPSTOK LAAG

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Handige kapstok; zwart, modern 
  • Laag model: ideaal voor kinderen
  • Verrijdbaar, ideale hoogte, veel plek
  • Dubbelzijdig te gebruiken
  • Gemaakt van staal: zeer stabiel
  • Uitgevoerd met 40x haken (2x20)
  • 4x zwenkwielen: met 2x geremde wielen voor meer veiligheid
  • Afmetingen (h,b,d): 120 x 101 x 59 cm
SKU
ECO.KIND.40.H.ZW

ECORO 40 KAPSTOK LAAG

Deze ECORO 40 KAPSTOK LAAG is speciaal voor kinderen gemaakt, omdat de hoogte slechts 101 cm bedraagt. Deze kapstok heeft maar liefst plek voor 40 kinderjasjes, want elk niveau is voorzien van 20 haakjes, 10 haakjes aan elke kant. Dit model is dubbelzijdig te gebruiken, wat erg handig is. De kleur zwart is modern, tijdloos en past in elk interieur. De frame is van staal, waardoor deze kapstok nog lang mee zal gaan.

ECORO 40 KAPSTOK LAAG online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan het topmerk ERGONICE®.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU ECO.KIND.40.H.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF