gereedschapswagen 5 gelagerde laden|profeqprofessional.nl

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met 5 laden in verschillende maten
  • Voor gereedschap in verschillende maten
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Met 5 gelagerde laden
  • Met anti-tilt systeem: extra veilig
  • Met 4 wielen; waarvan 2 zware, geremde wielen
  • Leverbaar in duo color: grijs/blauw
  • Meer opties onder magazijn accessoires 
SKU
MTC.5.GR.BL

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN

Deze MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN is voorzien van 5 laden, die verschillende maten hebben, voor gereedschap in verschillende maten. De cilindersluiting zorgt ervoor, dat uw gereedschappen veilig achter slot en grendel liggen. Het anti-tilt systeem zorgt er ook voor, dat deze MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN altijd goed blijft staan. Bovendien wordt deze gereedschapswagen met 4 wielen geleverd, waarvan 2 wielen zogenaamde geremde wielen zijn, voor extra veiligheid. Dit model wordt in duo color geleverd: in de kleur grijs/blauw.

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de 777 NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU MTC.5.GR.BL
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF