Kantinestoel, vergaderstoel PVL zwart met chroom of zwart onderstel|profeqprofessional.nl

ISO PVL KANTINESTOEL

ISO PVL KANTINESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Zitting en rugleuning van kunststof
  • Door kunststof goed afwasbaar
  • Kunstof met anti-slip structuur
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Ook als vergaderstoel te gebruiken
  • Kunststof voetdoppen
  • Ovale buispoten in chroom en zwart
Nog %1 beschikbaar
SKU
ISO.PVL
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ISO PVL KANTINESTOEL

Heeft u een kantinestoel van kunststof nodig met een mooie, elegante uitstraling? Dan is deze ISO PVL KANTINESTOEL precies wat u zoekt. Deze kantinestoel kan met een onderstel van chroom of met een zwart onderstel geleverd worden. De zitting en rugleuning zijn van kunststof, waardoor deze kantinestoel goed afwasbaar is. Het bijzondere aan deze kantinestoel is het feit, dat het kunststof een anti-slip-laag heeft voor beter zitcomfort. Deze kantinestoel is bovendien stapelbaar, waardoor u veel ruimte kunt besparen. Door zijn moderne, professionele look kan deze ISO PVL KANTINESTOEL zelfs als vergaderstoel gebruikt worden. De ovale buispoten geven deze stoel een elegante look. Onder stoelen of vergaderstoelen kunt u nog meer ontdekken. 

ISO PVL KANTINESTOEL via onze webshop bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is praktisch voor u! Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben stoelen in alle maten, kleuren, materialen en designs in ons assortiment, maar ook ergonomische modellen zoals de S MESH BUREAUSTOEL. Heeft u interesse aan een zit-sta-bureau? Dan zijn onze modellen van het merk ERGONICE® zeker de moeite waard!    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, betaalmethode kiezen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel en professioneel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals in scherpe palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice.

Meer informatie
SKU ISO.PVL
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF