Vergaderstoel-kantinestoel ISO in diverse uitvoeringen verkrijgbaar|profeqprofessional.nl

ISO VERGADERSTOEL

ISO VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Tijdloos, slijtvast, stapelbaar
  • Zitting met extra zitcomfort door vulling
  • Kunststof voetdoppen
  • Ovale buispoten in zwart of chroom
  • In diverse kleuren verkrijgbaar
  • Pallet-prijzen beschikbaar (op aanvraag) 

Staffelkorting vanaf 48 stuks, neem contact met ons op!

Nog %1 beschikbaar
SKU
ISO
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ISO VERGADERSTOEL

De tijdloze ISO VERGADERSTOEL heeft een gestoffeerde, houten of semi-lederen zitting met een solide vulling voor extra zitcomfort. Dit geldt ook voor de gestoffeerde rugleuning. De voetdoppen zijn van kunststof en de ovale buispoten kunt u in chroom of in het zwart bestellen. Deze ISO VERGADERSTOEL kunt u in diverse kleuren bestellen, zodat hij perfect in uw kantoor- of vergaderruimte past. Onder stoelen kunt u nog andere mogelijkheden ontdekken.

ISO VERGADERSTOEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen vergaderstoelen, kantinestoelen of draaideurkasten in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of ergonomische bureaustoelen, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO PRO LUX SET met veel instelmogelijkheden.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappen tas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, kleuren en materialen! Onder ERGONICE® kunt u nog meer zit-sta-werkplekken ontdekken, indien u interesse heeft in ergonomische kantoorruimtes.

 

Meer informatie
SKU ISO
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF