Kuip Kantinestoel groen

KUIP KANTINESTOEL

KUIP KANTINESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Mooie, geheel gesloten kuip van kunststof
  • Met twee frame-diktes verkrijgbaar
  • Framedikte van 18 mm of 22 mm
  • Diverse kleuren beschikbaar
  • Bij een framedikte van 18 mm, ook koppelbaar 
  • Frame van chroom voor professionele look
  • Afwasbaar, praktisch, slijtvast, stapelbaar
Nog %1 beschikbaar
SKU
KUI.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

KUIP KANTINESTOEL

De KUIP KANTINESTOEL is in diverse kleuren verkrijgbaar. Bovendien kunt u kiezen uit een framedikte van 18 mm of van 22 mm. Als u kiest voor een framedikte van 18 mm, dan zijn deze kantinestoelen ook koppelbaar. Deze kantinestoelen zijn afwasbaar, praktisch en slijtvast. De stabiele frame is van chroom. De kuip is volledig gesloten, waardoor een fijn zitgevoel ontstaat. Deze KUIP KANTINESTOEL is bovendien stapelbaar, voor meer plek in uw kantoorruimte. Met andere woorden: een fijne, comfortabele stoel, die praktisch en ruimtebesparend is, zie stoelen voor meer opties.

KUIP KANTINESTOEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd: snel en praktisch! Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en divers, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen kantinestoelen, industriestoelen en directiestoelen in ons assortiment, maar ook bureau sets en ergonomische bureaustoelen met veel instelmogelijkheden, zoals de ERGONICE® PREMIUM SET of the S MESH PLUS.   

Zo werkt onze webshop: producten selecteren en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. 

  

 

Meer informatie
SKU KUI.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF