Lockerkast met kledingstang|profeqprofessional.nl

SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST

SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • 2 SHC-Lockerkasten met handig tussenstuk; van staal
  • Tussenstuk met kledingstang, hoedenplank en schoenenrek 
  • Alle lockers afzonderlijk af te sluiten, praktisch
  • Voor cilinder- of hangoogsluiting (apart te bestellen)
  • Deuren voorzien van brievensleuven en etiket-houders
  • Ook in duo color (grijs/blauw): deuren en romp anderskleurig
  • Afmeting lockerkast (h,b,d): 190 x 41,5 x 45 cm
  • Opties: zie garderobe accessoires
Nog %1 beschikbaar
SKU
SHC.VS
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST

Deze SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST heeft niet alleen 10 lockerkasten, 5 lockerkasten aan de linkerkant en 5 lockerkasten aan de rechterkant, maar ook uit een handige kledingstang in het midden. De lockerkasten hebben telkens een brievensleuf en een etiket-houder. Deze garderobekast kunt u in diverse afmetingen online bestellen. Het tussenstuk bestaat uit een hoedenplank voor meer opslag, een kledingstang en een schoenenrek. Een grote garderobekast voor veel opslag! Alle lockerkasten zijn individueel af te sluiten. Er bestaat ook de mogelijkheid om deze garderobekast in duo color te bestellen: in grijs/blauw voor een extra sportieve look!

SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

 

Meer informatie
SKU SHC.VS
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF