Lockerkast Pel 27 deurtjes |profeqprofessional.nl

188x61x15cm PEL 27 LOCKERKAST

188x61x15cm PEL 27 LOCKERKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Grote, 27-vaks lockerkast, voor veel opslag
  • Ook verkrijgbaar in 9-vaks, 18-vaks, 36-vaks
  • Van sterk staal (grijs); met robuuste sokkel
  • Alle lockers afzonderlijk afsluitbaar
  • Slot naar keuze selecteren (incl. 2 sleutels)
  • Deuren voorzien van etiket-houders
  • Buitenmaat (h,b,d): 188x61x15 cm
  • Binnenmaat per locker (h,b,d): 17x19x12 cm
Nog %1 beschikbaar
SKU
PEL.27
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

PEL 27 LOCKERKAST

Deze PEL 27 LOCKERKAST heeft maar liefst 27 afzonderlijke lockerkasten, die u allemaal individueel kunt afsluiten. U kunt kiezen of u deze handige lockerkast met een cilinder- of hangoogsluiting wilt afsluiten. De deuren zijn voorzien van etiket-houders. Deze lockerkast is in de kleur grijs te bestellen voor een professionele, neutrale, tijdloze look! Deze stalen lockerkast is zeer stabiel, afwasbaar en zal nog jaren meegaan. Voor minder opslag hebben wij ook de PEL 9 LOCKERKAST in ons assortiment.

PEL 27 LOCKERKAST online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Bent u geinteresseerd in het topmerk ERGONICE®? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU PEL.27
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF