lockerkast Pel 9 deurtjes |profeqprofessional.nl

188x22x15cm PEL 9 LOCKERKAST

188x22x15cm PEL 9 LOCKERKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Ruimtebesparende, 9-vaks lockerkast: voor veilige opslag
  • 1x kolom met 9x individuele lockers: individueel afsluitbaar
  • Sterke, stalen uitvoering
  • Slot naar keuze selecteren (incl. 2x sleutels)
  • Deuren voorzien van etiket-houders
  • Buitenmaat lockerkast (h,b,d): 188x22x15 cm
  • Binnenmaat per locker (h,b,d): 17x19x12 cm
Nog %1 beschikbaar
SKU
PEL.9
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

PEL 9 LOCKERKAST

Deze PEL 9 LOCKERKAST bestaat uit 1 kolom met 9 afzonderlijke lockerkasten, die u allemaal individueel kunt afsluiten. U kunt kiezen of u deze handige lockerkast met een cilinder- of hangoogsluiting wilt afsluiten. De deuren zijn voorzien van etiket-houders. Deze lockerkast is in de kleur grijs te bestellen voor een professionele, neutrale, tijdloze look! Deze stalen lockerkast is zeer stabiel, afwasbaar en zal nog jaren meegaan. Wij hebben ook andere PEL-modellen in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld ook de PEL 36 LOCKERKAST voor meer opslag.

PEL 9 LOCKERKAST snel online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische archiefstellingen en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, directiestoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de MARSEILLE V DIRECTIESTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU PEL.9
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF