Kantinestoel Lux, nieuw in assortiment in vele kleuren combinaties verkrijgbaar|profeqprofessional.nl

LUX KANTINESTOEL

LUX KANTINESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Volledige kunststof uitvoering, afwasbaar, praktisch
  • Geschikt voor binnen of buiten, door UVA/UVB kleurprotectie
  • Stapelbaar, ruimtebesparend, robuust
  • Zitschaal van ventilerend, duurzaam kunststof
  • Verschillende kleuren mogelijk voor de zitschaal
  • Onderstel leverbaar in wit, grijs, antraciet
  • Kunststof onderstel met kunststof voetdoppen
Nog %1 beschikbaar
SKU
LUX.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

LUX KANTINESTOEL

De LUX KANTINESTOEL is volledig uit kunststof en daardoor afwasbaar en bijzonder praktisch. U kunt deze stoel daarom ook buiten gebruiken, omdat hij een UVA/UVB kleurprotectie heeft. Na het eten kunt u deze stoelen op elkaar stapelen en ergens anders veilig bewaren. De zitschaal is luchtig en ventilerend en tevens in diverse kleuren beschikbaar. Ook het onderstel is in grijs, antraciet of wit verkrijgbaar. Op die manier kunt u precies de juiste kleurcombinatie kiezen, die goed bij uw kantine past, zie stoelen voor meer opties.  

LUX KANTINESTOEL online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en divers, zodat u snel de passende producten zult vinden. Wij hebben niet alleen stoelen in ons assortiment, maar ook bureaus of complete bureau sets. Heeft u interesse in ergonomie? Onder ERGONICE® kunt u hierover meer te weten komen. Wat dat u bijvoorbeeld van onze ERGONICE® DUO RISE SET: een dubbele, elektrische werkplek met veel instelmogelijkheden, die als zit-sta-bureaus gebruikt kunnen worden.    

Online bestellen gaat bij ons heel makkelijk: producten selecteren, specificaties selecteren en achteraf veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. 

Meer informatie
SKU LUX.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN