Vergaderstoel Magnetix XL in diverse kleuren verkrijgbaar|profeqprofessional.nl

MAGENTIX XL VERGADERSTOEL

MAGENTIX XL VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Tijdloos, slijtvast, stapelbaar
  • Gestoffeerderde zitting en rugleuning
  • Hoge rugleuning voor extra comfort 
  • Armleggers met opdek
  • Sledeframe van chroom
  • Met vloerbescherming
  • Een model met meerdere kleuren is ook mogelijk (op aanvraag)
Nog %1 beschikbaar
SKU
MAG.XL.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MAGENTIX XL VERGADERSTOEL

De MAGENTIX XL VERGADERSTOEL past in elke moderne bureau- of vergaderruimte. De gestoffeerde zitting en rugleuning zijn in diverse kleuren verkrijgbaar: maar u kunt ook kleurencombinaties kiezen, zoals bijvoorbeeld grijs/antraciet met zwart of oranje met zwart! De keuze is aan u! De extra hoge rugleuning zorgt voor extra comfort, net zoals de armleggers met opdek. Na de vergadering kunt u deze MAGENTIX XL VERGADERSTOEL eenvoudig stapelen en naar de opbergruimte brengen. Dat is niet alleen praktisch, maar ook ruimtebesparend. Het sledeframe van chroom is afwasbaar en veert mooi mee voor meer zitcomfort. Onder stoelen kunt u ook nog heel veel andere mogelijkheden ontdekken.

MAGENTIX XL VERGADERSTOEL snel online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben daarom niet alleen vergaderstoelen, industriestoelen of directiestoelen in ons assortiment, maar ook bureau sets of diverse NPR 1813 ergonomische bureaustoelen, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de 777 NPR BUREAUSTOEL.  

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappen tas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle kleuren, materialen en maten! 

Meer informatie
SKU MAG.XL.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN